میزبانی از نام بزرگان در معابر منطقه 6

به گزارش سهندبلاگ، فاطمه عسگری نیا-خبرنگار:در ماه های اخیر نامگذاری معابر و اماکن به اسم مشاهیر و بزرگان عرصه های علمی، فرهنگی و هنری شتاب گرفته است.

میزبانی از نام بزرگان در معابر منطقه 6

با همین رویکرد و براساس مصوبه کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، نام مرحوم استاد محمد بهمن بیگی روی دیوار خیابان شصت و چهارم خیابان سید جمال الدین اسدآبادی حک و از سردیس این استاد در همین خیابان رونمایی شد.

اعضای شورای اسلامی شهر تهران، رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تهران و شهردار منطقه و خانواده استاد محمد بهمن بیگی مهمانان ویژه مراسم نام گذاری خیابان شصت و چهارم سید جمال الدین اسدآبادی بودند. علاوه بر مسئولان، مردم نیز حضور داشتند. اهالی خیابان شصت و چهارم با ابراز رضایت از این نامگذاری می گویند: افتخار می کنیم نام خیابانی که در آن ساکن هستیم، به نام یک انسان بزرگ و فرهیخته نامگذاری شد. یکی از اهالی به نام مریم لطفی می گوید: 4 سال است که در این خیابان زندگی می کنم و هیچ وقت در خصوص استاد بهمن بیگی چیزی نشنیده بودم و شناختی از او نداشتم. امروز با نامگذاری این خیابان به نام این استاد بزرگ هم او را شناختم و هم با خدمات علمی ایشان آشنا شدم.

نامگذاری معابر به نام بزرگان عرصه های مختلف علمی و هنری علاوه بر جاودانه کردن نام آنها، موجب آشنایی بیشتر مردم با فرهیختگان و مشاهیر کشور می گردد. همسر مرحوم استاد بهمن بیگی با ابراز خرسندی از این رویداد فرهنگی می گوید: همسرم در طول زندگی اش از هفت خوان رستم گذشت تا به شکوه پیری رسید و باور داشت انسان ثروتمندی است چراکه توانسته علمش را در اختیار نسل جوان قرار دهد. امروز با حک شدن نامش روی این خیابان، اطمینان یافتم که نامش برای همیشه جاودانه می گردد و از مدیریت شهری منطقه 6 بابت این اقدام فرهنگی و ارزشمند تشکر می کنم.

  • نام استاد زیبنده منطقه فرهنگی

قلب پایتخت به دلیل داشتن مراکز علمی و آموزشی بسیار، میزبان نام استاد بهمن بیگی شده است. محمدرضا دهداری پور شهردار منطقه می گوید: افتخار می کنیم میزبان نام این استاد بزرگ هستیم. مرحوم بهمن بیگی برای با سواد کردن مردم عشایر و ایلات زحمت کشید و امروز با این کار کوشش می کنیم اندکی از زحمت ها و کوشش های این انسان وارسته را جبران و نامش را در میان شهروندان زنده نگه داریم. منطقه 6 به عنوان منطقه ای که بیشترین دانشگاه ها و مراکز علمی و آموزشی و همچنین مراکز اداری و فرهنگی در آن فعالیت دارد به عنوان یکی از مناطق کلیدی شهر تهران در حوزه آموزش شناخته می گردد و به همین دلیل خیابان شصت و چهارم سید جمال الدین اسدآبادی توسط کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران برای نامگذاری استاد محمد بهمن بیگی که بنیانگذار آموزش و پرورش عشایری در ایران است، انتخاب شد.

  • اعضای شورای اسلامی شهر تهران تاکید کردند
  • نام مشاهیر جاودانه می گردد

کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران متولی تصویب نامگذاری معابر است و همه اعضای این کمیسیون در کوششند نام بزرگان عرصه های مختلف هنری بر روی معابر و خیابان های تهران ثبت گردد. احمد مسجدجامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران با تقدیر از نامگذاری خیابانی به نام استاد بهمن بیگی می گوید: نامگذاری معابر به نام بزرگان موجب می گردد همیشه به یاد مشاهیر باشیم و خدماتی که به کشور نموده اند را فراموش نکنیم. نام استاد بهمن بیگی و خیلی از عزیزان دیگری که متأسفانه امروز در بین ما نیستند، با نام ایران گره خورده است و به نوعی در تاریخ کشور تأثیر دارند که به وسیله این نامگذاری ها نام و یاد آنها جاودانه می گردد.

به گفته سیدابراهیم امینی نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران، نه تنها نام استاد محمد بهمن بیگی بلکه نام استادان و بزرگان زیادی در جوامع بین المللی و فرهنگی خوش درخشیده است و مایع افتخار ایران و ایرانی هستند: مزین شدن معابر و خیابان ها به نام این عزیزان خدمت اندکی است در برابر کارهای ارزشمندی که انجام داده اند. حجت نظری و محمدجواد حق شناس اعضای شورای اسلامی شهر تهران می گویند: فرهیختگان، سرمایه های جامعه هستند و در شناسایی آنها به مردم باید کوشش کنیم. نامگذاری معابر به نام استادان و بزرگان ایرانی موجب تحقیق شهروندان و افزایش اطلاعات آنها در خصوص مشاهیر ایرانی می گردد و همین کار به معنای جاودانگی نام بزرگان این مرز و بوم است.

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 1634

به "میزبانی از نام بزرگان در معابر منطقه 6" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "میزبانی از نام بزرگان در معابر منطقه 6"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید