رونمایی از 4 دستاورد پژوهشی در زمینه صنایع غذایی

به گزارش وبلاگ خبر، همزمان با شروع نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری در خراسان رضوی از دستاورد های پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در زمینه کیت ها و حسگر های تضمین کیفیت مواد غذایی رونمایی شد.

رونمایی از 4 دستاورد پژوهشی در زمینه صنایع غذایی

دکترقدیر رجب زاده رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان این خبر گفت: کیت ها و حسگرهای تضمین کیفیت مواد غذایی در آینده می تواند جایگزین درج تاریخ مصرف بر روی محصولات غذایی گردد.

وی ادامه داد: استفاده از این حسگرها تامین کننده ایمنی مواد غذایی برای حمایت از حقوق مصرف کننده به وسیله دسترسی به اطلاعات کافی در خصوص کیفیت محصولات غذایی و اطمینان از سلامت و ایمنی آنها است.

وی گفت: پایش کیفیت مواد غذایی در مراحل انبارداری، حمل و نقل، توزیع و مصرف با استفاده از این حسگرها میسر بوده و استفاده از آنها باعث بهبود کیفیت محصول در زنجیره توزیع خواهد شد.

رجب زاده گفت: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برای انجام رسالت ملی در زمینه سلامت غذا، طراحی حسگرهای مورد استفاده درصنایع غذایی را به عنوان یکی از راهبردهای اصلی برنامه 5 ساله دومدر نظر گرفته است.

منبع: خبرگزاری مهر

به "رونمایی از 4 دستاورد پژوهشی در زمینه صنایع غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رونمایی از 4 دستاورد پژوهشی در زمینه صنایع غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید